">
Welcome to my blog..thanks for visiting..feel free to drop ur comment..^__^

Jom CLICK!

Thursday, January 5, 2012

School-ing ^___^

ASSALAMUALAIKUM♥...

Nak story sikit la hari nih pasal school.It's already 3 days, dah start belajar pon.So far, boleh la ikut.Permulaan sekolah nih banyak la kena bawak buku. Bahu dah macam nak patah rasenye. Homework pon dah beratur, tinggal tunggu turn je nak buat. <--takpayahnakmengeluh:P

Sekarang dah manyak berubah<--eaa??. Setiap subjek kena ade nota kecik, malamII kena siapkan homework, dah tak tangguhII lagi, list homework mesti ade. DuluII tak pernah pon macam nih, tapi sekarang keinsafan sudah disuntik<--cehhh:P.Bila tengah belajar, cuba untuk tak sembangII lagi dengan partner, cuba kawal diri supaya tak tidur dalam kelas. 

Apapun, wish me the best of luck.Pray for me:D
Bubye...,,

Wassalam


Follow your dreams and dream BIG!
Damn TRUE!! hee3

Suka?Kasi komen la sikit;)

0 orang suka entry nih!:

Post a Comment

Assalamualaikum..
Silalah tinggalkan comment anda kat sini
SATU pon takpe;)